Samsun'da arkadaşına inat etti kışın ortasında karlı denize girdi
Samsun'da bir vatandaş arkadaşı tarafından yapamazsın diyince kış ortasında plajdan karlı denize girdi.
Samsun'da arkadaşına inat etti kışın ortasında karlı denize girdi Mehmet Karagüllü isimli vatandaş, denize girmek için en kötü zamanı seçti. Arkadaşının yapamazsın diyişine aldırış etmeden buz gibi suya giren Mehmet Karagüllü, dondurucu soğukları yaşadığımız bu günlerde girdiği denizde kulaç atarak yüzmesi görenlerin içini titrertti.
Zira kar yağışının etkili olduğu şehirde plaj dahi karla kaplıydı. ‘Bu havada denize girmezsin' diyenlerle inatlaşan Karagüllü, sıfırın altındaki sıcaklıkta Karadeniz’in buz gibi suyuna aldırmadı.
İddiasını gerçekleştirmek için soluğu Atakum sahilinde alan Mehmet Karagüllü, kış ortasında denize girdi. O, soğuk deniz suyunda kulaç atarken görenlerin içi titredi.
Benzer
Samsun'da arsız hırsız yakayı ele verdi
Sağlam'dan Samsunspor açıklaması
Samsun'da telefonuna gelen şifreyi söyleyince 9 bin lira dolandırıldı
Samsun'da 'Yasa dışı bahis oynayan' müdür görevden alındı
Samsun'da suç örgütü operasyonu hakkında karar
Samsun’da dilenci operasyonu
Samsun'da otomobil bariyerlere çarptı: 1 yaralı
Samsun'da tramvayın çarptığı köpek telef oldu