Korku dolu anlar! Samsun'da sokak ortasında trafo patladı
Samsun'un İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahllesi'nde sokak ortasında trafo bir anda patladı ve alevler içinde kaldı. Yere düşen teller ve elektrik akımlarından vatandaşlar kendisini zor kurtardı.
Korku dolu anlar! Samsun'da sokak ortasında trafo patladı Samsun'un İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahellesi'nde Altınyunus sokak'da meydana gelen olayda henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik trafosu bir anda patladı ve alevler çıkararak elektrik saçmaya başladı. Çevrede oturan vatandaşların trafodan gelen seslerinin dikkatini çekmesi üzerine camlardan dışarıya bakınca gözlerine inanamadı.
SON ANDA KURTARDILAR
Samsun'da sokak ortasında patlayan trafo şiddetli bir şekilde elektrik ve alevler saçtı. Neredeyse araçlara sıçrayan patlamalara çevredeki vatandaşların müdahalesi yetmedi. Elektrik akımına kapılmamak için vatandaşlar kendilerini zor kurtardı. Bölgede elektrik kesintisi yaşandı.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangını kontrol altına aldı.
Vatandaşların ihbarı üzerine YEDAŞ ekipleri patlama bölgesinde arızayı gidermek için çalışmalar başlattı.
SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI
Olayın sokağa çıkma kısıtlaması gününe denk gelmesi ve oradan kimsenin geçmemesi üzerine can veya mal kaybı yaşanmadı.
Yangının çıkış sebebi araştırılıyor..
İşte Samsun'da patlayan trafonun o videosu;
Benzer
Samsun'da arsız hırsız yakayı ele verdi
Sağlam'dan Samsunspor açıklaması
Samsun'da telefonuna gelen şifreyi söyleyince 9 bin lira dolandırıldı
Samsun'da 'Yasa dışı bahis oynayan' müdür görevden alındı
Samsun'da suç örgütü operasyonu hakkında karar
Samsun’da dilenci operasyonu
Samsun'da otomobil bariyerlere çarptı: 1 yaralı
Samsun'da tramvayın çarptığı köpek telef oldu